Olympisk Skeet


Skeet er på det olympiske program og har været det siden 1968. KFK har mange stolte resultater på skeetbanen såvel nationalt som internationalt og har gennem årene haft adskillige Danmarksmestre i folden. Derudover har vi haft både OL-, VM- og EM-guldvindere gennem tiderne. Jesper Hansen, som fortsat er aktiv verdensklasseatlet, vandt sølv ved OL i Tokyo i 2021, blev Europamester i 2018 i Leobersdorf samt verdensmester i 2013 ved VM i Peru.

KFK har 3 Skeetbaner, som består af 8 standpladser, der er placeret som en halvmåne på banen. I hver ende af banen er det et tårn med en maskine i. Tårnet til venstre på banen hedder Højt tårn og tårnet til højre hedder Lavt tårn. Dette pga. den højde, som duen smides ud fra tårnet i. En skeet runde består af 25 duer. Geværet skal startes ved hoften og derfor har skeetskytter hoftemarkering monteret på skydevesten.

Der er computer og mikrofoner på banen, som gør det mulig at skyde alene, da der er en masse forprogrammerede muligheder i computeren. Programmet for skeet kan ses på banen. Spørg eventuelt på banen, hvordan systemerne fungerer, hvis du er i tvivl.


Talenttræning

Søndage træner Udviklingscenter København på skeetbanerne fra 9-12. Den ene af skeetbanerne er således forbeholdt dem i dette tidsrum. Læs mere om Udviklingscenter København her


 


Over 2600 medlemmer og nye kommer til hver uge

Meld dig ind